What’s Next

Dual bootend met linux Mint, wat er erg goed uitziet trouwens, kom ik erachter dat dual monitor support daar te wensen overlaat. Hoewel het wel een heel erg toegankelijke distro is, bij wijze van kun je er zo een onbekende met linux achter zetten en die kan aan de gang. Nu heb ik toch voor de spielerij mijn oog laten vallen op Fedora. Ubuntu gaat Unity gebruiken, waar ik binnenkort wel wat beeldmateriaal van zal laten zien, Fedora gaat over op Gnome3. En die laatste ziet er op het eerste oog net iets logischer uit. Met de verbouwing en alle lopende zaken zit ik erg krap in mijn tijd, maar dat zal de volgende postw waarschijnlijk wel worden, Gnome3 vs Unity.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.