11.10 en Unity

En ik ben om….

Ik heb 11.10 geinstalleerd en Unity nog een kans gegeven. En ik ben om, niet vanwege Unity, hoewel dat een stuk beter is geworden, maar om een aantal andere dingen… Pauzestand werkt perfect! (Slaapstand is bagger), Wifi is sneller verbonden, de applicaties starten sneller en met de lijst van toetsencombinaties wandel ik zo door alle apps heen. Ik ga hem nog niet gebruiken op mijn werk. Teveel scripts, software en systeem instellingen die ik om moet gaan zetten, maar ik heb mijn laptop dualboot gemaakt en ik ga nu 11.10 eerst voor prive gebruik inzetten.
And so far, is het net een extra ipad. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.