Mee doen met de apple-laars

Fogger : Icloud : Linux

Mee doen met de apple-laarsOkay, ik heb wat apple spullen. Ik zal wel naar de hel gaan, (dat is een plek waar alleen maar Windows XP draait, je telefoon Windows Mobile draait en je wordt chirurgisch vastgemaakt aan een Zune) maar OpenSource adept of niet, vooralsnog werken de iphone en de bijbehorende tablet uitstekend, en ook uitstekend samen. iCloud is een leuke dienst en dankzij fogger (sudo apt-get install fogger) ook ineens een applicatie op Ubuntu!!

Na het installeren van fogger start je hem op (De optie : create a new fog app in je Dash), krijg je een invulscherm waar je een naam en een url in kwijt kunt. 

In het geval van icloud wordt dat dus www.icloud.com. Voor de zekerheid zelf een jpg of een png naar het icoon slepen en create drukken. Vanaf dat moment heb je een knop die zelfstandig in taakbeheer, de dash en de menu’s beschikbaar is. Sandboxed en al, veilig en het ziet er erg goed uit.

 

De enige risico’s die je loopt? Sommige websites, zoals topdesk doen het gewoon niet. En je loopt de kans dat je als een gek voor werkelijk elke website een Fog applicatie gaat maken.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.