Een Android tablet op je Computer

 

Android Virtueel Voor het testen van Android is dit wel een hele leuke oplossing. Op AndroVM houden ze zich bezig met het ontwikkelen van virtuele android tablets. Ze bieden een appliance aan die je in VirtualBox op je eigen machine kunt draaien.

Na het downloaden van de appliance kun je deze importeren in virtualbox en starten. Na hetappliance import starten heb je een virtuele tablet die je kunt bedienen met je toetsenbord en je muis. Handig voor het bekijken van applicaties en evetueel testen. Voor de 3D-games hoef je het niet te doen, ik heb de instructies hier gevolgd om OpenGL aan het werk te krijgen, maar dat was nog geen succes. Nu is het zo dat een hoop van de leuke games leunen op je bewegingssensor en deze doet het om een of andere reden ook niet. En ik heb mijn monitor toch flink in de rondte gezwiert ;-).

full-screen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.