Firefox 24.0 op Ubuntu : Java-script werkt niet meer.

Vanmorgen kon ik na een update ineens de webmail van mijn provider niet meer gebruiken. Na wat zoeken in adblock plus, de pop-up blokkade van FF zelf leek het erop dat alle instellingen toch wel goed stonden. Wat rondklikkend kwam ik erachter dat YouTube en FaceBook ook niet meer werkten. Facebook kwam iig met de melding dat java-script niet ingeschakeld was en dat ik beter de mobiele versie kon gebruiken. Nou boeit FaceBook me niet (meer) zo, maar de webmail miste ik wel.

Een lang verhaal kort: Om dit weer aan te zetten typ je in de adresbalk van firefox about:config

about:config java-script firefoxIn het zoekvenster typ je javascript en hij filtert alle resultaten. Dubbelklikken op javascript.enabled en hij staat weer aan.

Nu nog even uitzoeken aan welke gevaren ik mij nu willens en wetens heb blootgesteld 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.